Onze praktijk is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein wat erg gemakkelijk is als uw huisdier of uzelf moeilijk kunnen lopen of als uw huisdier erg ziek is. 

Onze dierenartsen voor de gezelschapsdieren behandelen voornamelijk honden en katten, maar ook veel konijnen en cavia’s. We doen onze onderzoeken en behandelingen met veel zorg en aandacht voor zowel dier als eigenaar. 

Onze wachtkamer biedt voldoende ruimte om contact tussen honden en / of katten zoveel mogelijk te voorkomen. Dit maakt het wachten vaak een stuk aangenamer. Doordat we alleen op afspraak werken lukt het meestal om lange wachttijden te voorkomen. We werken met de nieuwste en meest veilige medicijnen en materialen en passen onze behandelmethodes zoveel mogelijk aan de nieuwste ontwikkelingen en inzichten aan.

 

We hebben een ruime dierenopname om patiënten op te kunnen nemen voor verder onderzoek, operatie of quarantaine. Om tot een diagnose te komen is soms namelijk verder onderzoek nodig. 

In ons laboratorium kunnen bloed, huid/haren, urine, ontlasting en cellen verder onderzocht worden. Daarnaast hebben we een rontgen- en echokamer waar onder andere officiële HD- en ED-foto’s en echo’s gemaakt kunnen worden. 

Mocht uw huisdier onverhoopt een operatieve ingreep moeten ondergaan dan kan het in onze goed uitgeruste operatiekamer terecht. We werken met gasnarcose en ademhalings- en hartbewaking om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Als uw huisdier een verwijzing naar een specialist nodig heeft staan onze goede contacten borg voor een vlotte verwijzing.

Stel ons gerust je vraag


We proberen vragen binnen twee 
werkdagen te beantwoorden.

Invalid Input

Graag een naam invullen

Graag een (geldig) email invullen

Graag hier een bericht invullen

Invalid Input