Dierenarts gezelschapsdieren

Aangenaam om kennis met u te maken!
Ik ben Marianne van Ekeris, dierenliefhebber in hart en nieren. Ik ben  sinds eind 1994 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts en heb vanaf dat moment in meerdere dierenartsenpraktijken gewerkt om overal kennis en ervaring op te doen.
Sinds april 2000 werk ik met veel plezier bij Dierenartsenpraktijk Flevoland. Met mijn werk wil ik er graag aan bijdragen dat mensen leren zo goed mogelijk voor hun dieren te zorgen en hoe ze kunnen voorkomen dat ze ziek worden.

We hebben veel fijne klanten die bij onze praktijk passen omdat ze graag zo goed mogelijk voor hun huisdieren willen zorgen en hier ook veel moeite voor willen doen.
Ik heb zelf  samen met mijn man 3 katten, 2 honden, een toom kippen, 8 schapen en 2 paarden. Ieder dier heeft iets bijzonders en ik begrijp wat het voor mensen betekent als een van je dieren ziek is of iets mankeert. Hoeveel zorgen je je dan kunt maken en hoe fijn het dan is dat je er op kunt vertrouwen dat je huisdier in goede handen is en met  veel kennis en kunde maar ook met zorg, liefde en aandacht onderzocht en verzorgd zal worden.

Mijn hobby’s hebben ook vooral met dieren te maken: aan wandelen en behendigheid met de honden en paardrijden besteed ik het grootste deel van mijn vrije tijd.
Ik heb met onze briard Doortje 2 keer een nest pups gefokt wat een geweldige ervaring was.