Jaap Mulder

geborgd rundveedierenarts

 

 

Ik ben Jaap Mulder, sinds november 2014 werkzaam bij DAP Flevoland en houd mij voornamelijk bezig met koeien en kleine herkauwers.

Afkomstig uit de achterhoek uit het landelijk Borculo heb ik als niet boerenzoon altijd een enorme interesse gehad in de veehouderij en de diergeneeskunde in het bijzonder. In 2004 ben ik gestart met de studie diergeneeskunde en heb daarnaast 3 maanden in Nieuw-Zeeland rond gereisd om daar onder andere melkvee- en schapenbedrijven te bezoeken. Na mijn terugkeer in Nederland heb ik een half jaar bedrijfseconomie gestudeerd, wat elke dag weer bruikbaar is bij de bedrijfsbegeleidingen en dagelijkse werkzaamheden. Onder andere met betrekking tot data-analyses op de grote bedrijven.

In 2012 ben ik afgestuurd aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht en ben toen direct aan de slag gegaan in het zuiden van Friesland als rundveedierenarts. Met veel plezier heb ik daar gewerkt en veel ervaring opgedaan. In 2014 had ik de mogelijkheid om in Zeewolde te gaan werken en aangezien mijn vriendin als dierenarts in Putten werkt was dit een mooie kans om beiden in dezelfde omgeving te kunnen gaan werken.

In 2017 zijn we de gelukkige ouders geworden van onze zoon Mex en met z’n drieën wonen we met veel plezier in Harderwijk waar we in 2016 een huis hebben gekocht. Naast een flinke verbouwing van ons huis mag ik graag in en om het huis klussen. Om fysiek ook nog actief te blijven ben ik wekelijks een aantal keren te vinden in de sportschool om te cross-fitten.

Elke dag geniet ik weer van het werk in de polder en werk ik graag samen met al onze enthousiaste veehouders en collega’s aan een nog gezondere veestapel.

Stel ons gerust je vraag


We proberen vragen binnen twee 
werkdagen te beantwoorden.

Invalid Input

Graag een naam invullen

Graag een (geldig) email invullen

Graag hier een bericht invullen

Invalid Input